jäsenille

Talvitelakointi

Keväisin ja syksyisin veneiden yhteisnostoja ja -laskuja hoitaa ammattimainen nosturiyhtiö. Veneiden omatoiminen nosto on myös mahdollista, mutta yhteisnostossa hinta voi olla erillisnostoa edullisempi. Jäsenet hankkivat itse omat telakointivarusteensa. LVry suosittelee metallisia veneen painon kantavien telakointipukkien hankkimista.

LVry laskuttaa vuokrat telakointipaikan varanneilta syyskuun aikana. Telakointimestari suunnittelee telakointipaikkojen sijoittelun vuokransa ajoissa maksaneille jäsenille. Hän vastaa myös telakointialueiden merkinnästä kentälle ennen ensimmäistä yhteisnostoa. Ennen ensimmäistä yhteisnostoa tapahtuva telakointi on sovittu telakointimestarin kanssa.

LVry vuokraa satama-alueensa Helsingin kaupungilta. Vuokraehdot määräävät, että telakointialueen on oltava tyhjä veneilykaudella viimeistään kymmenes kesäkuuta (10.6.). Tämän jälkeen veneen säilytys telakointialueella on mahdollista vain telakointimestarin luvalla. Lyhytaikainen viikkoa lyhyempi säilytys esim. veneen siirroissa satama-alueelta tai -alueelle on sallittua. Jäsenen on huolehdittava, että hänen telakointipaikkansa vapautuu pysäköintikäyttöön mahdollisimman nopeasti (3 vrk) vesillelaskun jälkeen.

Vesipiste

Sähköpiste

Kolmivaihevirta